Conferința Professional Communication and Translation Studies, la moment aniversar

14657536_1125556450859876_8159673080856486421_n

În perioada 30-31 martie 2017 Departamentul de Comunicare şi Limbi Străine cu sprijinul Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării din Universitatea Politehnica Timişoara, al Academiei Oamenilor de Ştiinţă, al Asociației Orizonturi Universitare și al Fundației Politehnica organizează cea de a 10-a conferinţă internaţională Professional Communication and Translation Studies (PCTS), sub genericul Limbă şi comunicare: provocările erei digitale. Evenimentul susţine promovarea școlii politehnice din domeniul științelor comunicării și traductologiei ca cel mai important centru academic din Vestul României, atrăgând participanţi din 31 de centre universitare din Europa, Asia, Africa şi Statele Unite ale Americii.

Pe lângă prezentări în plen şi pe secţiuni dedicate celor patru axe ale conferinţei (comunicare profesională; lingvistică; traductologie și pedagogia limbilor străine) evenimentul mai prilejuieşte un atelier de lucru privind arta traducătorului-interpret şi două mese rotunde: Comunicarea instituţională în faţa provocărilor erei digitale, respectiv Cercetarea doctorală în traductologie: tendinţe şi perspective. Programul complet şi amănunte se pot găsi la http://sc.upt.ro/ro/pcts10 , iar pagina de Facebook https://www.facebook.com/ProfessionalCommunicationAndTranslationStudies reflectă ritmul şi savoarea acestui eveniment de excepţie.

16797565_1247771108638409_5913896761115724184_o