”Ziua MPT”, prima ediție

Facultatea de Management în Producție și Transporturi a organizat în 27 aprilie 2017, prima ediție a evenimentului „Ziua MPT”. Evenimentului care a marcat 21 de ani de la înființarea facultății a cuprins activități pentru toate tipurile de public: panel cu directorii de firme, prezentarea unor lucrări științifice realizate prin implicarea studenților, expoziție de artă culinară, etc.

„Comparativ cu istoria Universității Politehnica suntem o facultate relativ nouă, însă suntem o facultate care inovează și care se adaptează realităților actuale. Împreună cu colegii mei am hotărât să organizăm o zi a MPT-ului, o zi dedicată studenților, masteranzilor, doctoranzilor și profesorilor care fac parte din colectivul Facultății de Management în Producție și Transporturi, precum și partenerilor și absolvenților noștri.”, a precizat prof. dr. ing. Marian Mocan, decanul Facultății de Management în Producție și Transporturi.

Politehnica 1

FVP_5927(1) FVP_6032(1) FVP_6117(1) FVP_6162(1)