Barocul in ipostaze contemporane – festival de orgă.

18449551_10212175746136372_7005420651763332163_o

În perioada 27-31 mai 2017, la Biserica Adventistă, str. Independenței nr.19, Timișoara, va avea loc Festivalul Internațional de Orgă – ”Barocul în ipostaze contemporane”. Se va inaugura noua orgă prin: concertul Corul Liceului Teologic Adventist “Maranatha” din Cluj- Napoca, concertul studenților de la Universitatea Națională de Muzică București, concertul elevilor de la Colegiul Național de Artă ,,Ion Vidu” din Timișoara și concertul studenților de la Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Muzică și Teatru. Intrarea este liberă.

Programul evenimentului:
Sâmbătă 27 mai, ora 18. Inaugurarea orgii de factură barocă. Corul Liceului Teologic Adventist “Maranatha” din Cluj- Napoca. Dirijor: Bischin Laurențiu.
Organiști: Asanache Emma și Oncea Georgiana. Solistă: Oncea Georgiana
Duminică 28 mai, ora 18. Concertul studenților de la Universitatea din Szeged, Facultatea de Muzică, Ungaria. Soliști: Fazekas Andrea, Bogáthy Júlia, Simon Bálint de la clasa Prof. univ. dr. habil. Csanádi Lászlo
Luni 29 mai, ora 18. Concertul studenților de la Universitatea Națională de Muzică București. Soliști: Eduard Iosif Antal, Geanina Adina Sălăgean, Ioan Paul Pauleț, Andra Iacobetz, de la clasa lect. dr. Dan Racoveanu
Marți 30 mai, ora 18. Concertul elevilor de la Colegiul Național de Artă ,,Ion Vidu” din Timișoara. Soliști: Prof. Samoilă Elena: Nicolicin Raisa cls. 5, Prof. Oros Iulia: Negru Ana-Maria cls.5, Spătaru Adrian cls.2, Prof. Dr. Dorgo Mădălina: Dorgo Andrei cls.2, Bodnariu Maia cls.3, Toader Mălina cls.3, Prof. Gelati Aida: Ungur David cls.2, Dumitriu Alma cls.2, Magheț Edwin cls. 3, Prof. Maniu Roxana: Șutea Ana Maria cls.2, Țârlea Cristian Ionuț cls.2, Bociu Elisabeta cls.3, Prof. Roman Iulia: Roman Aris Nicolas clasa pregătitoare, Puia Luca cls.1, Suciu Lukas cls.1, Uza Denis cls.1, Zaha Iris cls.2, Ardeleanu Nicoletta cls.3, Mocan Adela cls.5, Prof. Dr. Gabriela Nicolaescu: Catina Cătălin cls.1, Enache Alexandra cls.3, Reus Teodora cls.4, Gheorgiu Mălina cls.11, Prof. Pârvănescu Lucia: Marinău Daniel cls.10, Prof. Iclean-Drăgan Anda: Nussbaum Marc, Munteanu Ana, Munteanu Maria, Prof. Turcu Remus: Zoițuc Sara cls.3, Turcu Petru cls.4, Crașovan Anastasia cls.5, Prof. Dr. Popa Elena: Prichici Daniel cls.5, Prichici Sarah cls.7