Festivaluri

A N U N Ţ

Casa de Cultură a Municipiului Timişoaraîn colaborare cu Fundaţia Politehnica, Facultatea de Muzică, Filarmonica Banatul, Radio Timisoara şi TVR Timişoara organizează în 11-12 Septembrie 2019 la Timişoara, a cincea ediţie a FESTIVALULUI NAŢIONAL DE ROMANŢE „Roze pe Bega”, incluzând: un CONCURS DE INTERPRETARE ŞI CREAŢIE cu premii de la 600-2000 lei şi  CONCURS DE VERSURI DE ROMANȚE. Termen de înscriere e 19 iulie 2019. Cei interesaţi pot găsi: Anunţul, Regulamentul de Concurs  (incluzând fişa de înscriere), cartea „Roze pe Bega, Ediţia I, 2014” precum şi o colecţie de texte şi partituri de romanţe compuse de prof. Mircea Aurel Ciugudean pe site-urile:

http://www.fundatiapolitehnica.ro  (la rubricile Festivaluri şi Arhivă)

Stimaţi interpreţi,

Din cauza lipsei de fonduri pentru cultură la Primaria Timişoarei, ȋn 2018, am fost nevoit să anulez Festivalul de Romanţe, care era practic total organizat. Avem ȋnsă finanţare ȋn 2019! Am decis să reluăm ȋn Septembrie 2019 festivalul, ediţia 5-a, cu programul stabilit ȋn 2018! Prin urmare, nu se mai pot ȋnscrie alţi concurenţi decât ȋn măsura ȋn care vor fi renunţări la locurile ocupate ȋn 2018. Va multumesc pentru sprijinul dat ȋn organizarea ediţiei noastre din acest an şi vă doresc succes ȋn toate!

prof. Mircea Ciugudean

REGULAMENT CONCURS 2019

Cartea “ROZE PE BEGA”  http://fundatiapolitehnica.ro/wp-content/uploads/2015/03/Cartea-Z%C3%82MBETE-LA-ELECTRO.pdf

Culegerea “ROMANTE DE LA TIMISOARA” http://fundatiapolitehnica.ro/wp-content/uploads/2015/03/Culegerea-ROMANTE-DE-LA-TIMISOARA.pdf