Festivaluri

A N U N Ţ

Casa de Cultură a Municipiului Timişoaraîn colaborare cu Fundaţia Politehnica, Facultatea de Muzică, Filarmonica Banatul, Radio Timisoara şi TVR Timişoara a organizat în 11-12 Septembrie 2019 la Timişoara, a cincea ediţie a FESTIVALULUI NAŢIONAL DE ROMANŢE „Roze pe Bega”, incluzând: un CONCURS DE INTERPRETARE ŞI CREAŢIE cu premii de la 600-2000 lei şi  CONCURS DE VERSURI DE ROMANȚE. Termen de înscriere: 19 iulie 2019. Cei interesaţi pot găsi: Anunţul, Regulamentul de Concurs  (incluzând fişa de înscriere), cartea „Roze pe Bega, Ediţia I, 2014” precum şi o colecţie de texte şi partituri de romanţe compuse de prof. Mircea Aurel Ciugudean pe site-urile:

http://www.fundatiapolitehnica.ro  (la rubricile Festivaluri şi Arhivă)

REGULAMENT CONCURS 2019

PROGRAM SPECTACOLE 2019

AFIS 2019

Cartea “ROZE PE BEGA”  http://fundatiapolitehnica.ro/wp-content/uploads/2015/03/Cartea-Z%C3%82MBETE-LA-ELECTRO.pdf

Culegerea “ROMANTE DE LA TIMISOARA” http://fundatiapolitehnica.ro/wp-content/uploads/2015/03/Culegerea-ROMANTE-DE-LA-TIMISOARA.pdf

_DSC0112 _DSC0322

_DSC0255_DSC0421_DSC0363 MMD_6873MMD_6724MMD_6603