Zilele Carierei, 26-27 octombrie 2016

14291805_935651566564582_8645531790882562009_n

Fundația Politehnica și CCOC vă invită în perioada 26 – 27 octombrie 2016, la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studențesc, unde se va desfăşura cea de-a noua ediție a evenimentului ”Zilele Carierei” – manifestare care a consolidat parteneriatul UPT cu mediul economic din vestul Romaniei.

La aceasta ediție, peste 50 de firme oferă locuri de practică, burse, stagii pentru proiecte de diplomă, posturi part-time etc. La acestea se adăuga prezentările de companii, produse și tehnologii, workshop-uri sa.

Festivitatea de deschidere va avea loc în data de 26 octombrie 2016, începând cu ora 10:00, la Restaurant Universitar Politehnica din Complexul Studențesc.

Evenimentul va fi deschis publicului larg între orele 10:00 – 18:00,  în zilele de 26 și 27 octombrie 2016.

Detalii despre companiile participante pot fi consultate la adresa: http://zilelecarierei.upt.ro/companii

Programul evenimentului poate fi consultat la adresa: http://zilelecarierei.upt.ro/info/23/Program-Zilele-Carierei-2016.html