Eveniment istoric în fotbalul timișorean.

politehnica-ssu
Eveniment istoric în fotbalul timișorean. Clubul de fotbal Politehnica Timișoara a fost reorganizat, sub forma unei societăți pe acțiuni, menită a deveni mult mai atrăgătoare pentru mediul de afaceri din zonă. Astfel, Universitatea Politehnica Timișoara, în calitate de membru fondator al Asociației Clubul Sportiv ASU Politehnica, a aprobat constituirea societății pe acțiuni cu denumirea Societatea Sportivă Universitară Politehnica Timișoara SA. Acţionarii sunt: Clubul Sportiv ASU Politehnica Timişoara (care are ca asociaţi Univ. Politehnica, Fundaţia Politehnica şi Asociaţia Foştilor Absolvenţi şi Angajaţi ai Politehnicii – Alumni), cu o majoritate de 90% din acţiuni, şi Asociaţia Suporterilor Timişoreni “Druckeria”, cu 10%. Societatea pe acţiuni este reprezentată de un Consiliu de Administraţie format din şapte membri: Viorel-Aurel Şerban (preşedinte), Cristian Romoniţă (vicepreşedinte şi reprezentant Druckeria), Liviu Cădariu-Brăiloiu (prorector UPT), Saşa Moza (reprezentant Druckeria), Gheorghe Iova (reprezentant Cramele Recaş), Cosmin Contra (fost fotbalist internaţional) şi Duşan Filipaş (antreprenor).