Fundatia Politehnica Timisoara

Atelierele 360 CONNECT

Afis PROGRAM ATELIERE_ 360 CONNECT_ A1_final_page-0001
WE ARE ON! Dacă ești student/ă/ te invităm să te înscrii la atelierele 360!
Ce mai este relevant astăzi? Ce putem observa în jurul nostru și ce ne lipsește? Ce ne inspiră și cum folosim această sursă în interacțiunea cu ceilalți? Cum putem contura un dialog între știință, artă și tehnologie? Ce relevanță are un astfel de dialog pentru oraș?
Participarea la ateliere presupune munca în echipe transdisciplinare și încercarea de a trasa posibile răspunsuri la întrebări despre sfera privată și publică în contextul actual.

Atelierele se adresează studenților din cele 4 universități publice din Timișoara (UVT, UPT, UMFT, USAMVBT), iar echipa recomandă parcursul integral al celor 4 workshopuri. În cazul în care acest lucru nu este posibil, te rugăm să selectezi atelierul la care dorești să participi.
⚙️ Dialogul și rezultatele atelierelor se vor concretiza într-o expoziție, un album documentar și un meniu de proiecte numai bune să fie duse în cercetare și practică!
Înscrierea este gratuită și se realizează prin completarea formularului de mai jos, sau prin scanarea codului QR de pe afiș:
360 CONNECT este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara